Pretože...
Zato, že viem,
zato, že existuješ,
zato, že som nie v tme a vo svetle bdiem,
zato, že z pamäti sa nezuješ,
preto ti ďakujem,
preto, že nebadám v duši sucho,
preto dar imaginárny kujem,
preto, že čujem len pokojné ticho.
Ktoré by nebolo, nebyť tvoja rola,
ktorá vryte je zahraná, osôbka, pretožes’ tu a bola...
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Bíša, bejbyyyy, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)