Ty nechceš zlato ani drahokamy
já našla jsem ukrytý poklad
Kéž se nijak nezmění
ten co svou hlavu má
a chce ji svou dál mít
Hladíš... spíš... mluvíš... mlčíš... jsi... a já
saju a nasávám světlo
z tvého nitra
koukám se na tebe užasle
jako obraz si tě ukládám
napořád
projekci v hlavě
v duši i v srdci.
08.05.2009 13:12:00 | Žqáry