DOPIS
Píšu Ti dopis.
Na poslední řádce
zklamání samy sebe...
/Já píšu Vám - co mohu více?
Vyhrabat snění z popelnice.../
Závorky hromadí se
v údolí pod žlutým mrakem,
Ty, člověk, kterého už neznám,
a řádky se mi rozlézají...
Píšu Ti dopis,
neboť dobře vím,
že Ti dlužím dvacet euro
za večer v Chamonix...
Přečteno 348x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Severka, Bíša, Mbonita, Psavec, kikis, enigman, Alasea, Házté, Zpátky, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)