Celibát
Celibát
Držím celibát!
Moje Bóža,
nechce
mi dát
Nechci
jinou ženu!
Na to si zvyknu,
do ruky ho vemu!
Já Bóžu,
mám rád!
kvůli ní oběť nesu
Držím celibát!
Bóža nechce se líbat!
Mě z huby táhne!
Včerejší s cibulí tláča,
no to je smrad!
Komentáře (0)