ve skále
.
ve skalním masívu
na tepnách času
neživá milenka
znova si prožívá
laskavé dotyky
horkého kladiva
zažila je kdysi
bušící do srdce
když s tebou staženou
košili do nebe
před sebou hodila
po puse na své rty
lásko má v kameni
rula se zarděla
smutním si
bez tebe
člověče
sochej mne
jenom mnou
jak tehdy kochej se
trochejem daktylem
pospíchej
s kamenem zase
.
Přečteno 381x
Tipy 19
Poslední tipující: Marupiara, okapovaroura, labuť, Churry, Alan Black, Psavec, Stoneman, Mbonita, spare, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)