Žiletko...
Anotace: když jeden zklame druhého
Žiletko, má kamáradko, ty mi pomáháš,
když ten druhý zklame,
žiletko, má přítelkyně, ty jsi jediná,
kdo pomůže, když hoře máme.
Žiletko, moje druhé já,
co bych si bez tebe počala,
žiltko, lásko moje,
bez tebe bych bolestí umřela.
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: wigi.sama, jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)