Hledání
Anotace: hledání vysvětlení, hledání sama sebe...
Stesky a trápení v noci,
zlo mě má ve své moci,
zpátky se v čase vracím,
mám pocit, že něco ztrácím,
protéká mi cit mezi prsty,
poslední zbytky z dřívějších hrstí,
pláčem se chvěje mé tělo,
kéž milovat by nebolelo.
Přečteno 349x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, Aurora., Allainila, brooklyn, septemberSax, Alasea, Bíša, Lité
Komentáře (2)
Komentujících (2)