Tma
Anotace: Jaký blbosti člověka napadají v rozjezdech:-)
Černočerná tma
stvořena jen pro nás dva.
Měsíc osvítí ji svojí září
jsi prostě muž mnoha tváří.
Snad jedna z nich
se mnou býti chtěla
v srdci sníh
příjdu o anděla.
Tma zakryje city, zášť
hodí přes nás černý plášť.
Již nespatřím tě nikdy více
na cestu svítí mi Večernice.
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: nejsembásník, Házté, Aliklat
Komentáře (1)
Komentujících (1)