Anotace: Mám rád, když prší, mám rád bouřky, mám rád...
Vážně moc krásná... taky moc miluju déšť, bouřky... Jednou přijde ráno a my se musíme k krásnýho snu probudit ale nezoufej vždyť přijde zase noc a ty se zasníš znovu:)
16.05.2009 15:39:00 | Sýkorka07
áno, dážď dokáže byť krásny
a ten pocit čistoty po ňom ...
a ak tú krásu môžeš prežiť s dlaňami v iných dlaniach ...
pekná báseň
10.05.2009 11:15:00 | zlomeny srdce
Vítám tě na Literu! :) Nechápu co jsi to do svého profilu psal, že nejsi chytrý. Žádný neinteligentní člověk by nedokázal napsat takovou krásnou báseň! Super Tip. :)
09.05.2009 12:33:00 | Anne Leyyd