Dar nového světla
Z plamenů Tvých snů
provází duši mou
světlo stínů...
Život Tvůj
do rukou svých uchopím.
Temnotou
Slunce zbarvím
a minulost Tvou
pohřbím svou,
pod kořeny zla uvězním...
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, Bíša, Sleepwalker, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)