Málo se sdílíme
Málo se sdílíme
Bídní žrouti času
Naše oči se míjí
A zprávy v nich
Zůstávají bez odpovědí
Málo se sdílíme
A těžké je si pomoci
Je nám třeba tmy a ticha a svící
A to je dnes velký luxus
Málo se sdílíme
A macecha únava
Nám brzy klíží oči
Vím,že je to přechodné
Ale jde mi o ten pocit
Málo se sdílíme
Ještě že pouto,
které nás drží
Je stále ještě láska
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Tygropes, kikis, Indigo, WAYWARD, hanele m., Petrik78
Komentáře (2)
Komentujících (2)