Anotace: oddechovka pro měkčí ouška :-) Ukolébavka pro otužilé:-)
někdy je těžké být sám sebou,papírový drak,co ho dětem sneslo jaro..ze starých novin,kam si dávno psal,teď padáš v bezvětří slov a usínáš o větru..jasmínku,chci..tolik věcí a někdy s prázdnými dlaněmi
04.05.2006 00:50:00 | Art Brasi
Nějak jsem znovuobjevil tuto tvou básničku.... myslel jsem že ji čtu prvně, a tak jsemji znovu zahodnotil a až teď v kometářích jsem si všiml, že už jsem tak kdysi učinil... omlouvám se, ale když tak nad tím přemýšlím tak 200 je přiměřené hodnocení :)
12.12.2005 14:06:00 | Palička
dovedeš bejt neobyčejná, dovedeš se z toho moře slov ve vlnách veršů vždycky postavit , tak že tě nikdo nepřehlídne , necháváš nad někdy těmným,někdy klidným, někdy bezútěšným mořem svý bílý tělo majáku a svítíš a já nikdy nevypluju, dokud nevím, že i dneska tu seš, že dneska bude bezpečno a krásně... děkuju, že občas necháváš rozsvíceno.
27.10.2005 16:45:00 | kulishak
je to k nevíře... ani jsem neusínal.. a oddych se taky nekonal... jen jsem se opět prolétl .))
25.10.2005 17:52:00 | Bean