Touha mých dnů

Touha mých dnů

Anotace: Omluvte mi ty mé "sny hloupý", co se většiny z Vás dotkly, já vím, že sny jsou především krásné, ale když nejdou splnit, jsou jen výkřiky do tmy. Tak ať se Vaše sny plní a lásky neodchází, srdíčko hodně bolí, když láska schází.

Víš, co bych dnes lásko chtěla,
dotknouti se Tvého těla,
pohladit Tě po vláskách,
podívat se do očí
a říkat Ti něco o láskách,
co nikdy nekončí.

Víš, co bych dnes lásko chtěla,
držet Tě za ruku pevně,
prsty Tvé s mými proplétat,
tvářiti se skálopevně
a s láskou Tvou nebe prolétat.

Víš, co bych dnes lásko chtěla,
pohladit Tě po duši,
vzít do dlaně Tvoje snílky
a šeptal Ti hezká slůvka,
až zalezeš do postýlky.

Víš, co bych dnes lásko chtěla,
smět Ti býti nablízku,
dotýkat se Tvého těla,
v srdci nemít bolístku.

Teď už to víš má lásko, co si přeju,
teď už to víš má lásko, co je náplní mých snů,
nad čím brečím a čemu se směju,
teď už to víš má lásko, že jsi touha mých dnů.
Autor grázlík, 25.10.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tvoje dílko se mi moc líbí:) Je to opravdu takový krásný sen... Moc ti přeju, ať se ti splní:)

25.10.2005 20:14:00 | Václafka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí