Letní
Z dlaní čpí
opalovací krém
cítím ho
i na dálku dvou metrů
a pod bosýma nohama
skřípe písek
a štěrk
a pálí naše rozpálené rošty...
Tancujeme
kolem ohňů
naše zmatené úkroky,
sem, tam,
otočka - ukázat záda-
a z potoka
voní tymián...
Je mi líto,
že je léto
a ty tu nejsi...
Přečteno 382x
Tipy 18
Poslední tipující: floreciente, labuť, Lota, Churry, ziriant, Psavec, Bíša, Mbonita, J's .., Zpátky, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)