Anotace: Další z mých rádoby žertovných komentů k básni podobného názvu /"Z peřiny se stalo nebe!"/...
Častokrát bloumám zasněný
zákruty ženských těl,
pak probudím se, /zpocený!/,
jen v snech svých jsem je měl...
Pak kdosi tady přečte si
co o tom hned jsem psal,
zamontuje to ve své sny,
ožije veršů pár...
03.11.2009 17:08:00 | Kozoroh 1
exkurze po ženském těle,
ta by ti šla myslím skvěle,
tantrou správně nažhavený
budeš idol každé ženy :o))
10.05.2009 19:18:00 | nejsembásník