Konec lásky
moje srdce bušilo
při pohledu na něho
ted však chřadne nedostatkem lásky
musím ho slepovat kouskem pásky
už není to jako dřív
pohled na něj není hřích
vidím ted jeho chyby
vidím ty jeho chabé sliby
jeho polibky nejsou horoucí
ale pomalu chladnoucí
jeho sladká slova už mi nic neříkají
moje pocity se smutku pomalu opět poddávají
Kde je ta vášen jenž nás pojila
nějak se nám ztratila,nějak nás opustila
zamilovanost pomalu opadá
takhle to s láskou často dopadá
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Oťas, jesterka, al-pacino, poetická ilona
Komentáře (1)
Komentujících (1)