Ukryla som...
Zamatové dotyky
tvojich pohľadov
čo žmurknutie rias
dalo im nehu
ukryla som
do spomienok
vo farbách dúhy
možno odvtedy
zdá sa mi
svet krajší
a žiarivo
farebnejší...
motýliu jemnosť
tvojich dotykov
čo vášeň
dala im horkosť
ukryla som
do kúpeľovej
peny
hádam odvtedy
je každá
kvapka vody
viac hebučká
prítulnejšia...
lístky kvetov
tvojich úsmevov
čo dych túžby
dal im vôňu
ukryla som
do vankúša
vo farbe slnečníc
možno aj preto
sa mi tak
neskonale
krásne
sníva...
Přečteno 407x
Tipy 44
Poslední tipující: slečna.závist, Holis, zvířenka, Kozoroh 1, Zasr. romantik, Juraj Hrom, STIMPRE, a_tao, Maro Deives, fab four, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)