Oči duší jsou
Putuj svou pýchou
ty kryso bez pavích očí
bez pohledu vřelého
jen úhel, co se stočí
Nad okem vráska,
co najevo dává
že existuje láska,
ale nevyhrává
Pod okem záhonek
sad rozkvetlých lilií
zazvoním na zvonek
není proč, vždyť desátou odbíjí
Přivoň si k oněm květům
pohlaď onu skrytou vrásku
otevři oči novým světům
spatříš sebe a svoji lásku
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: carried, Ztracená Tereza
Komentáře (2)
Komentujících (2)