Anotace: Loučila jsem se dlouho
V poslední větě dá se dát hned několi jmen... ale na tem nesende... jen bych se chtěla zeptat, zdali tam má být milým, nebo mílím... nevím, jak zcela dopře pochopit, jako od slova míle?
15.06.2009 18:07:00 | NikitaNikaT.