První láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pamatuješ jeho číslo
Slyším to, co jiní neslyší
tiché krůčky jako od myší
ztrácejíc se vně svých malých děr
Slyším lásku šeptat bez nevěr
píseň bolavou i píseň s úsměvem
Slyším z dortu téci hustý krém
a kapku dopadajíc v roucho dětských úst
už slyším příliš moc, já chci lásko půst!
A pořád slyším to, co jiní neslyší
i když kroky snů už dávno odešli
a brýle růžové již ušlapány v zem
má první lásko, ty jsi dokonalý vjem
S.S.
Přečteno 541x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Teereezkka, sweet.milk
Komentáře (0)