Hledání
Sbírám kousky srdce
Skládám je do sebe
Musí jít dohromady přece
Kde je poslední díl? U tebe?
Hledám všude možně
Nikde ho nevidím
Snad není pozdě
Tomu, kdo ho má, závidím
Náhle někdo mi otevírá dlaň
Vkládá mi do ni zbylý kousek
Prázdný je jak širá pláň
A v tu chvíli se čas zasek
Vše je spojené tak jak má být
Už mám ve všem jasno
Nezbývá nic jiného než jít
Neboj brzy se uvidíme lásko
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: poustevník Jirka, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Raziel PsyDearth Characith, jita.1965
Komentáře (4)
Komentujících (4)