Kde jsi
Anotace: ..když muž hledá ženu.
Hledám tě, kde jsi?
Proč tu stále nejsi?
Neslyším tvůj smích,
nedržím tě v dlaních.
Necítím tvůj parfém,
problém musím vyřešit po svém.
V parku chodím se psem,
spokojený vůbec nejsem.
O pomoc Boha prosím,
že budu vyslyšen věřím.
Přečteno 403x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Danina~2, labuť, Květka Š., Krokodylekx, STIMPRE
Komentáře (1)
Komentujících (1)