Jistota je mýtus
Po maratónu
podivných událostí
jistota se orosila
sebevědomá dáma
teď jen
tiše zaprosila
chci zůstat ...
Démonický rozvrat
hlasitě se rozesmál
drsně sevřel prosbu
slova v plamenech
kouř v plicích
bez dechu tančí
srdce vyprázdněné
city v kamenech
už musíš jít ...
Obrátila (vše) se a
odešla středem jeho bolesti
ať si prý najde jinou
jako by se vznášela
jistý krok s lehce
odkopnutou vinou
ručičky na hodinkách
se bezmocně natahovaly
pro stéblo
čas se zastavil
Přečteno 338x
Tipy 22
Poslední tipující: sveřep, Marcella, Marupiara, JardaCH, prostějanek, Lota, Psavec, Aťan, Severka, Lucie Teru, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)