Rozkvetlá magnolie
Anotace: ..milenci v parku..
Magnolie plná růžových květů,
ukazuje je světu.
Omamná vůně se šíří,
milenci se k sobě blíží.
Ve stínu magnolie
příjemné posezení je.
Omámeni vůní i láskou
prožívají chvíli hezkou.
Sedí, dlaň v dlani,
jsou zamilovaní.
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Květka Š., Hloupá Květinka, labuť, Verena
Komentáře (3)
Komentujících (3)