Jako bys mi psal z duse tak pred rokem. Chces rict jaky to bylo u me?
Holka, ktera nechtela nic jinyho nez potkat lasku, kdyz to bylo v jejich silach, pomohla vsem a vsemu, vzdycky, kdyz milovala, milovala celym srdcem - intenzivne, opravdove, nepodvadela, zila jen pro tu jedinou osobu a prece byla zklamana a kazdej kluk si z ni delal fackovaciho panaka!? taky myslela, ze nema na lasku sanci, ze ji neni prano a ze svyho vysnenyho prince urcite nepotka....ale doufala.
A rok na to? ted jsem nasla svyho prince, je presne takovej jakyho jsem si ho v predstavach predstavovala a naplnil mi cele srdce prave tim stestim, ktere mi celej zivot chybelo. A za nic a nikdy na svete bych ho neopustila.
Proto mala rada, doufej, sni protoze ten kdo nesni a nema sve sny, jako by nezil, ona jednoho dne prijde, az to budes nejmin cekat, krasna, zahadna, a pak uz budes navzdycky naplneny laskou az po okraj...
15.07.2009 23:04:00 | Světlanka
Ahojka.
Velmi citlive a zajimave...
Ptas se ?...
Je jedina otazka, na kterou musi clovek najit odpoved...
CO JE LASKA ?
Ptej se tak dlouho, az najdes tu SPRAVNOU odpoved !!!
Trochu pomuzu... Laska je stav byti. Vsichni vlastne hledaji odpoved na tuto otazku, ale vetsinou pouzivaji slovo laska k oznaceni neceho jineho...
Preju stastnou cestu :)
S Laskou Maria
11.05.2009 13:32:00 | Maria - s Laskou