Anotace: i láska má své záhady...
Zlatíčko, někdy je těžké vybrat si, kadyma se vydat... nezoufej. Nechej temu třebas ještě chvílu čas... snad poté Tě světlo zavede na jednu z nich...
12.05.2009 08:59:00 | NikitaNikaT.
Pěkná básnička:) taky tohle poslední dobou prožívám..A doufám,že obě vyberem tu správnou cestu;)
11.05.2009 10:28:00 | kleopatra.sedma
pěkně napsáno, někdy to tak je (i svatá Terezička ostatně říkala Bohu, že si vybírá všechno)
10.05.2009 20:22:00 | Markéta Hl.