Říkej si co chceš
Anotace: Říkej si co cheš, přec uteču ti pryč
Říkej si co chceš
Já neřeknu ti nic
Říkej si co chceš
Nevrátím se víc
Naše láska byla lež
To moc dobře víš
Říkej si co chceš
U mě nepochodíš
Jsem nedobytná věž
Nemáš k věži klíč
Říkej si co chceš
Přec uteču ti pryč
Tak běž ode mě, běž
Už tě nechci vidět
Říkej si co chceš
Čas nejde vrátit nazpět
Už ode mě uteč
Já sním si o jiném
Říkej si co chceš
Bez sebe se obejdem
Tou myšlenkou se utěš
-ona bude tě mít radši
Říkej si co chceš
To bude štěstí větší…
Přečteno 376x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, al-pacino, Mbonita, Markéta Hl., a_tao
Komentáře (1)
Komentujících (1)