SRŠEŇ
Anotace: ...jen tak...experiment.
***
Jednou v noci ty ses měla
na něj však jsi zapomněla
rozkoší si nohy roztáhla
a proto
Spí vá Hav ran Smut nou Pí seň
Vá šeň Pí chá Ňá ký Sr šeň
v Srd ci Svém Má Div nou Tí seň
Na Pa pí ru Kří sí Bá seň
Až Na Dřeň Si O dřel Vá šeň
Za pal O heň Vy žeň Trý zeň
Li ho vi nou Za žeň Ží zeň
Po Dru hé Však Už Se Ne žeň
Ci tů Vý heň Plá čem Pro žeň
Za cho vej Svou Že ně Pří zeň
Od pusť Ji Ma lou Ne ká zeň
a proto
užívej si ženy svojí
dokud ti /to ještě/ /za něco/ stojí
ženské tělo se nepřejí
***
Přečteno 544x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rolnička, fab four, bajli33, Alasea, Dawe-Ag, Bíša, kikis, Íá, floreciente, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)