Tak nadherna sluvka, vidis .. jsem carodejka a prisla jsem na Tve zavolani, Malachyt je krasny kamen , mas pravdu je to dar prirody. Tak tedy caruji pro Tebe a posilam Ti vonicku stesti a lasky.
12.05.2009 14:16:00 | carodejka
Mám Tě ráda, mám Tě rád,
řekla Hazentla a řekl Bad.
Slova, co se chceme dozvědět,
můžem vykouzlit, můžem si povědět.
11.05.2009 20:39:00 | Badík
Že ráda Tě mám převelice,
Ti toužím říkat každý den.
Tvá okouzlená kouzelnice,
srdce mi bije pod pláštěm.
11.05.2009 19:06:00 | Hazentla
Tvá kouzelná slova,
to nejsou jen "čáry máry.."
říkej mi je zase znova,
okouzli mě těmi čáry.
11.05.2009 16:15:00 | Badík
Tvá kouzla mi snadno hlavu spletou,
hned slunce září v očích mých.
Čaruješ se mnou, máky kvetou,
v těch čárách ryze soukromých.
:-*
11.05.2009 13:27:00 | Hazentla