Anotace: Jen taková miniaturka. Celému modroučkému Literu přeji moře lásky.
Třeba ji máš opravdu na dosah ruky a nevšimla sis toho. :) Tak se otoč nebo kousek popojdi a tam ji uvidíš! :) ST!
16.05.2009 14:31:00 | Anne Leyyd
Neutíkej, jen chvíli zastav
a podívej se kolem.
Třeba stojí za prvním rohem.
12.05.2009 22:01:00 | Paulín
To je otázka, kam se jen ta láska zatoulala..přeju Ti, ať se brzo vrátí z toulek.
11.05.2009 15:19:00 | Hazentla