Anotace: V tenhle podivnej složitej den mám chuť úplně jednoduše vyjádřit své pocity... A snad se i omluvit za to minule, pokud ještě není pozdě... Co myslíš, lásko, není?
Sbírka: PISTOLNÍKOVI
Srdce ubrečený,povztaň z popela
a něžně se rozhlédni
kolik očí a dlaní stojí opodál.
Tolik moří milování,tolik moří odříkání,
kají slzy.
Padá rosa a skrápí mne celou,
nebe mne polyká.
Přec tvého srdce
ráda bych ve verších
konečky pápěří
do svého
v radosti
v zachvění v drobnosti
sametu přelila.
Poetická Ilona srdečně a nalomeně zdraví.
20.06.2009 22:18:00 | poetická ilona