*
Oči se střetly a viděli oheň,
přesto že o sobě nic neví
Smysly se bortí a hledají přízeň,
vědí, že oni nejsou ti pravý
Pomalu postupují po krůčkách vpřed,
však oba si přejí býti dál
Vědí, že nemůže to býti hned,
ona je královna a on je král
Úsměvy střída sladká hořkost lihu,
nač mají býti střízlivý
Bezeslova, s lehkým nádechem strachu,
na otázku „chceš mě?“ si odpoví
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, Actafool, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)