Tos napsal moc hezky, věřím, že daná slečna, nebo paní... je velmi potěšena, doufám, že to četla.
18.05.2009 22:26:00 | NikitaNikaT.
Moc krasne jsi napsal sve vyznani pro Marketku, moc rada ctu tyhle basne o lasce, kde je citit opravdovy cit a navic je jaro a to je vsechno s prirodou spojene, je to uzasne!
12.05.2009 13:36:00 | carodejka