zase Tobě
Anotace: opět klišé vyznání ...
Pravidelné rytmy Tvého tepu
cítím až v konečcích svých prstů,
ten zvláštní pocit zase je tu,
už je konec nechtěného půstu.
Tvá křídla hladí duši roztouženou,
s Tebou si létám jako motýl bílý,
já chci být Tvou milující ženou,
jiskřičky v očích naši lásku potvrdily.
Vracíš se ke mně a hledáš moji něhu,
jsi laskavé slovo, které patří do mé věty,
vpíjíš se do mě jako jarní zbytky sněhu,
objevujem spolu stále nové světy.
Přečteno 650x
Tipy 31
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, strašidýlko-střapatý, Indigo, Bíša, Kars, WAYWARD, Sýkorka07, labuť, 5thelement, Petbab, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)