Básníku...
Do náruče Tvé mě milý schovej,
se mnou se mazli, ruce zahřívej,
pár vlasů si vezmi jako trofej,
do očí mých se ještě zadívej.
Vidíš v nich celé hvězdné nebe,
úplněk bledne vedle Severky,
všechny ty hvězdy chtějí jenom Tebe,
nestojí o zlato, ani o šperky.
Na modrém nebi každá jinak září,
všechny se těší na Tvé vyznání,
věří, že píšeš jenom pro ně – lháři,
Tvé verše budí jenom moje svítání…
Přečteno 373x
Tipy 24
Poslední tipující: Indigo, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, floreciente, WAYWARD, labuť, Psavec, 5thelement, Jana M., Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)