O lásce..?
Anotace: ..někdy je potřeba snít i ve dne:).....
Chválím tě, země má
zpívá Zděněk Svěrák
já holka bláznivá
nevidím jediný mrak
..i když je zataženo
Války a smíry
viny a omluvné činy
já s hlavou v oblacích
sním o všech zázracích
..s otevřenýma očima
Klaus na hradě
plevel v zahradě
já s úsměvem na rtu
tahám šťastnou kartu
..i když nechci vyhrát
Láska je nejzářivější hvězdou na nebi
svítí a hřeje i když na ni člověk jen z dáli hledí..
Kdyby každý z nás opravdu srdcem miloval
Nikdo by se už nesnažil najít zlatý grál.....
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, Bíša, Dawe-Ag
Komentáře (1)
Komentujících (1)