Začátek mi přijde obyčejný a pak najednou čtu... více a více, citová investice...což je pecka a navíc mi dává pochopit, že začátek básně je vlastně k popisu stavu vyusťující v právě ony vynikající verše.
08.08.2009 09:32:00 | René Vulkán
Vítám Tě, ač s dvaapůlměsíčním zpožděním. Zajímavé dílko, podívám se dál ...
27.07.2009 00:30:00 | Zasr. romantik