Princeznička
Anotace: kratší láskou pomotaná ..
Srdíčko klouže ti , dolů po ledu ,
si jak královna , jenž míti nedovedu ,
si plachá laň ,princezničko má ,
tak podej mi dlaň ,já dám ti srdce svá ..
abych mohl tu chvíli být s tebou
a mohl ti ukázat ,co slova nedovedou,
tak prosím aspoň ten čas věnuj mi ,
ať slyším tvůj hlas a až srdce dobije mi či nám ..
a z lásky bude prach ..
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma
Komentáře (0)