Wo bin ich ?
Anotace: ... chtěla bych ho mít..
Umírám touhou...
znovu potkat se s Tebou
stále vyhýbáš se mi..
chybíš mi
drželi jsme se dlaněmi..
přitisknuti k sobě..
v dávné době
tvoje oči..
pak se mi svět točí..
tvoje rty...
padly na moje..
hrály souboje..
v zimě nám bylo teplo..
v létě zima..
byla to moje vina..
ten konec..
spadla klec..
každý sám svoji cestou si jdeme..
i když se pořád milujeme...
a zraňujeme..
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, jesterka, Spadlá z nebe, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)