Pomocná ruka
Anotace: komentare prosim
Ty jsi ta silná
ja ten špatnej
zas mě chitla slina
snad tim budu nápomocnej
Tvoje moc je ůžasná
nikdy nevyhasneš
vždy vše vyřešíš jen očima
po štěstí ted prahnes
Lidi okolo tě nechápou
ale proto hned nejsi špatná
oni se nahoru neškrabou
ty jsi jedna z toho mála
Z toho mála ktery ví
ví co to je žít
já, ty a vlatně my
vše budem mít
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Anne Leyyd
Komentáře (1)
Komentujících (1)