Být láska..tak u tebe zůstanu a ani se nehnu .))
vtahuješ mě do děje... je to parádní spontání silná poetry!
26.10.2005 19:28:00 | Bean
Tak pěkně by to nenapsal ani skladatel,
ani malíř plátna, ty pro můzy jsi kamarádka
a važ si toho, hodně važ, že takový talent máš.
26.10.2005 13:49:00 | Beáta
Jsi všechno z toho,co jsi popsala.Má to melodii,barvu i rým,jsi šikovná,to vím.
26.10.2005 10:00:00 | takova
Jdu s tebou!!! Možná o malý krok zpátky,
tam, kde je bolest, šeď a žal,
budeme vkládat do ošatky,
každý kdo chce, aby si vzal...!!!
26.10.2005 08:55:00 | Cecilka
Šumýsku neviem jak malíř či skladatel, ale poeta si na 100% a malíř vlastně taky:) Jsi náše Básnířka a zároveň maliřka slovíček a veršů:) A máš pravdu láska je..všechno z toho co jsi popsala:)
26.10.2005 08:54:00 | makretka