SVĚTLO
Anotace: ...............
Sbírka:
TAK
Paprsek světla letí tmou,
vrhl se v propast hlubokou,
neznaje času, nemaje touhy,
žíznivý objetí, lačný je něhy...
Slunce ho životem obdařilo,
o kráse květin mu vyprávělo...
Jak nádherně voní,
jaké barvy oblékají...
Modré, žluté,černé, bílé,
jako ty jsou dokonalé....
že nevěříš???
jen se směj....
i ty si vzácná orchydei...
Ty jsi ten kvítek rosy jarní,
ty jsi mé slunce za svítání...
Ty jsi má touha i můj sen,
ty jsi má víra noci v den....
Můj polibek i pohlazení,
bušící srdce, paprskem zasažený...
Přečteno 628x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, JED, Quigleika, Kett, Agniezka, Churry, Radek.oslov.Šafárik, Petbab, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)