La dona é mobile...nebo-li: Ó jak je měnivé to srdce ženy!
To je Verdi...Rigoletto
*
Na dně každé písně,
i té nejsmutnější,
na dně každé sklenky
něco tiše cinká.
Někdy víc
a jindy jenom málo.
Chci to slyšet.
Bůhví co mne nutí,
ale musím čekat na cinknutí,
jinak by se moje srdce bálo.
Tohle je Jan Skácel
:-)
13.05.2009 14:03:00 | Lota