na schovávanou
puklinami ve zdi zavoněla tráva
tmavomodrá kvítka
počítám do sta
oči zavřené
tváří v tvář hlavě kamenného skřítka
úúúž jdu
volám
vstupuji do šera
a přes barevná sklíčka
rozbitých oken
mhouřím oči vzhůru do sluníčka
vím že tu jsi
že ani nedýcháš
jak zkoušíš ztlumit neposlušné srdíčko
hledám Tě dlouho
s nadějí
že odměnou
jak kdysi
bude smích
- a pusa na líčko…
Přečteno 452x
Tipy 54
Poslední tipující: jvacl, Gabrielle, northcarolina, divoska_jaja, bejbyyyy, NikitaNikaT., ni.va, Hesiona-Essylt, lennerka, Heda, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)