Ať zase prší...
Dnes nebe plakalo
jeho slzy smutně stéklay po střechách domů...po tvém srdci
když si vyšla ven šeď posledních dní
a kapky deště tě zahalili do chladivého závoje
marně jsem přemýšlel proč sis nevzala deštník
tak jsem popadl ten svůj a běžel ti naproti
a připadal jsem si jak blbec když jsem se ti chystal zaklepat na rameno s otevřeným deštníkem a ono přestalo pršet
propásl jsem šanci
prosím nebe
prosím tebe
ať zase prší!
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: pamp_elka, jedam, Zelená okurka, Mbonita, Unyle Pěl
Komentáře (1)
Komentujících (1)