Kdo ji zná?
Anotace: newim co na to říct...prostě úvaha
Nejkrásnější na světě je láska
něžná, čistá a upřímná.
Pro mnoho z nás je to sázka,
tak kdo z Vás ji vážně zná?
Lásku, která hřeje a hladí
je s námi, naplňuje nás touhou
nepřemýšlí co jí na nás vadí
a netrvá jen chvíli pouhou?
Lásku, které věříš bezmezně
při které můžeš dávat i brát
při které smích nezmrzne
kterou máš fakt hodně rád?
Kdo ji zná?
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Aliklat, Tanzania, nejsembásník, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)