Anotace: krátká vteřinová sms - nesnáším sms typu: miluju tě 100x, tak radši tohle ;)
Sbírka: Vteřinová věc
Krásná mini! :) Pokud je někdo originální jako ty, tak tohle nemá chybu. Pokud je někdo méně tak i "miluji tě" stačí. :)
13.05.2009 22:09:00 | Anne Leyyd
Já to ráda mám...například, když mi je smutno a stýská se mi a tu náhle prosté "miluji Tě" :o)
Jsem asi blázen :D
Ale Tvá forma sms je skvělá...dávám za ni supertip.
13.05.2009 20:23:00 | Lilly Lightová
Fajn mini, taky nemám ráda věci toho rázu, o němž se zmiňuješ v anotaci.:-)
13.05.2009 19:43:00 | kikis