Moje lásko
Moje lásko v purpurové polevě,
toužím se nadechnout tvojí smyslností.
Moje lásko v polevě z čokolády,
toužím slyšet tvůj něžný hlas.
Pro úsměv bych na vteřinových hodinkách zastavila čas
a postavila lásce ze skla barikády.
Moje lásko šimrající cestu do srdce plného ledu,
toužím se schoulit k tobě do náruče pevné.
Miluji tě, však je to přece zjevné,
na kouscích čokolády k hříchu tě svedu.
Moje lásko tvůj úsměv moji duši šimrá,
chci se smát a nepřestat.
Komentáře (0)