Anotace: Tato básen je inspirovaná jedním mým "kamarádem" který se takto chová ke své dívce.Kéž by konečně dostala tolik odvahy a udělala to co je správné.
Sbírka: Květy zlé,květy krásné,květy mé
Pánů loutek je..I ty máš tuto schopnost..a né,že né..Záleží na "oběti" jestli se dá..nebo chce..Poznáš časem..
14.05.2009 18:38:00 | Sleepwalker
Právě proto je slovo kamarád v uvozovkách,nedovolím si ho tak nazvat,i přes snahu mou i mého kamaráda v tom však pokračuje,ale aspon si uvedomil že něco dělal špatně.Ne že by to pomohlo.
13.05.2009 22:02:00 | greapy
Tvé srdce jakoby tam nebylo,
tvé tělo jako by duši ztratilo.
Tvá krev jako by v žilách nebyla,
jakoby jsi život svůj pozbyla.
13.05.2009 18:53:00 | rybí prdy