Navěky ?

Navěky ?

Anotace: nepřestanu, nepřestaneš, nepřestanem milovat vůbec nikdy ani dnes a ani zítra nebudeme toho litovat...

Je to těžké
o to těžší v téhle době

plna lásky
skrývám vstek

házím sázky
bez šance na útěk

sázky na naší lásku...
kam zmizí
černá nebo červená
sme si cizí
a já jsem světem znavená

pokaždé když
kolíbáš mne v náručí
srdce k tobě,
ale rozum jinam poručí

bojím se přiznat si
kdo jsem a kdo jsi ty

srdce jsem ztratila
v poryvu úzkosti
v posteli bez cnosti
v bělostný místnosti

kde stěny strašně prázdný
a všude kolem plno ticha...

odrážely se tam naše pošetilý sny

a já slyšela jak tiše, jemně dýcháš...
Autor Likynka, 13.05.2009
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel